avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Dețin un teren pe care am construit o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Dețin un teren pe care am construit o casa, terenul ...

Buna ziua!
Dețin un teren pe care am construit o casa, terenul se afla in spatele a doua proprietăți, am drum de servitute de 3 m lățime, 56 m lungime, cu toate acestea nu se poate face accesul cu mașina deoarece strada principala din care se intra pe acest drum de servitute este foarte îngusta iar celelalte doua proprietăți au gardul pana la marginea străzii principale, neavând cum sa efectuezi virajul. Menționez ca fix la intrarea pe drumul de servitute se afla si un stralp de electricitate ( + inca doi stalpi pe lungimea drumului ), iar una dintre proprietățile vecine are montat contuarul de gaze la colțul gardului( spre drumul public).
Va rog sa ma îndrumați in vederea rezolvării problemei.
Ultima modificare: Vineri, 21 Iulie 2023
iosios48, utilizator

Alte discuții în legătură

Lățime drum acces ambulanță/pompieri Zubby Zubby Buna seara. Consider ca au mai fost probleme in cazul meu dar am gasit legi din 1996. Detin un teren in care am o latime a drumului de 3,10m din ambele strazi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o problema legata de accesul la proprietate cu ... Gabi12345E Gabi12345E Buna ziua! Am o problema legata de accesul la proprietate cu masina si parcarea parcarea/stationarea masinii pe un drum de servitute. Istoric: In 1960 un ... (vezi toată discuția)
Sunt proprietarul unui teren în suprafață de 509 mp având ... sylvian10 sylvian10 Sunt proprietarul unui teren în suprafață de 509 mp având o deschidere de aproximativ 23 ml. Accesul la teren se realizează prin intermediul unui drum de ... (vezi toată discuția)