avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care este efectul juridic si / sau consecintele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care este efectul juridic si / sau consecintele incheierii unui ...

Care este efectul juridic si / sau consecintele incheierii unui Contract Colectiv de Munca la nivel de societate finalizat FARA participarea / consultarea reprezentantilor salariatilor la negocierea acestuia si deja inregistrat la ITM ? Precizare : societatea are pana intr-o suta de salariati , fara apartenenta sindicala .
Ultima modificare: Vineri, 21 Iulie 2023
petrica_pascal, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:18, 22 Iulie 2023
Clauzele contractelor colective de muncă produc efecte pentru toți angajații/lucrătorii din unitate, în cazul contractelor colective de muncă încheiate la acest nivel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura inregistrare ccm bvr bvr Buna ziua! Puteti, va rog, sa-mi spuneti care este procedura de inregistrare a contractului colectiv de munca? Mentionez ca s-a semnat la nivelul unei ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contract colectiv de munca - majorare salarii 01.02.2013 cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Va multumesc pentru raspunsul dat anterior, dar mai am o mica problema: - am un contract colectiv de munca inregistrat la ITM in septembrie 2012, ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca categ categ Va rog sa-mi spuneti daca este posibil si legal, ca o societate bancara, cu capital strain, care activeaza in Romania, sa nu aiba incheiat un Contract Colectiv ... (vezi toată discuția)