avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Urmare unui proiect pe fonduri europene primăria ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Urmare unui proiect pe fonduri europene primăria reabilitează ...

Urmare unui proiect pe fonduri europene primăria reabilitează drumul public din comuna in care locuiesc prin transformarea șanțurilor din fata caselor în adevărate canale (lat de aproape 1,5m) micșorând foarte mult trotuarul respectiv spațiul dintre poarta și canal la max 30 cm.este normal și legal având în vedere că pe alte străzi asemanatoare s a procedat cu totul diferit adica au trotuar de cel puțin 1m.si ce instituții pot acționa în instanță.va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Am stoica , utilizator 14:22, 22 Iulie 2023
de ce nu v-ati exprimat opozitia in termenul legal de la publicarea proiectului? Va puteti adresa instantei insa aveti nevoie de argumente tehnice. In plus, proiectul va fi blocat, posibil banii vor trebui rambursati, deci comunitatea va avea niste resentimente
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Iulie 2023
adriandimitriu, utilizator
Comuna in care locuiesc are in componenta doua sate.unul în care își are domiciliul primarul și unde toate străzile au trotuar de cel puțin 60cm .fac precicarea ca strazile lăturalnice cum este si a acesta pe care eu locuiesc au alt proiect.latimea santurilor este de max 50cm si trotuar de 1 m.pe strada mea de ce nu se respecta acelasi proiect.eu ca sa cites index la gaze trebuie sa intru in sant ptr ca spatiul nu îmi mai permite .poate ma ajuta cineva. Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare auto tapa tapa Locuiesc la casa construita la capatul unei strazi infundate. Trotuarul lat de 3m este perpendicilar pe poarta mica de acces in curte,iar pe spatiul din fata ... (vezi toată discuția)
Poate masina straina sa parcheze langa blocul nostru ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca cu urmatoarea problema: Langa blocul unde locuiesc este un trotuar lat de 2 m., in continuare ... (vezi toată discuția)
Amenajare cale de acces proprietatea primariei krristy krristy Am incercat sa caut un post asemanator insa nu am gasit. Daca exista va cer scuze:\"> Problema mea este urmatoarea: sunt proprietarul unui imobil situat in ... (vezi toată discuția)