Urmare unui proiect pe fonduri europene primăria reabilitează drumul public din comuna in care locuiesc prin transformarea șanțurilor din fata caselor în adevărate canale (lat de aproape 1,5m) micșorând foarte mult trotuarul respectiv spațiul dintre poarta și canal la max 30 cm.este normal și legal având în vedere că pe alte străzi asemanatoare s a procedat cu totul diferit adica au trotuar de cel puțin 1m.si ce instituții pot acționa în instanță.va mulțumesc
de ce nu v-ati exprimat opozitia in termenul legal de la publicarea proiectului? Va puteti adresa instantei insa aveti nevoie de argumente tehnice. In plus, proiectul va fi blocat, posibil banii vor trebui rambursati, deci comunitatea va avea niste resentimente
Comuna in care locuiesc are in componenta doua sate.unul în care își are domiciliul primarul și unde toate străzile au trotuar de cel puțin 60cm .fac precicarea ca strazile lăturalnice cum este si a acesta pe care eu locuiesc au alt proiect.latimea santurilor este de max 50cm si trotuar de 1 m.pe strada mea de ce nu se respecta acelasi proiect.eu ca sa cites index la gaze trebuie sa intru in sant ptr ca spatiul nu îmi mai permite .poate ma ajuta cineva. Mulțumesc
Parcare auto
tapa
Locuiesc la casa construita la capatul unei strazi infundate. Trotuarul lat de 3m este perpendicilar pe poarta mica de acces in curte,iar pe spatiul din fata ... (vezi toată discuția)