avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua imi cer scuze ca deranjez cu o intrebare . ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua imi cer scuze ca deranjez cu o intrebare . in luna ...

buna ziua imi cer scuze ca deranjez cu o intrebare .
in luna februarie copilul meu a fost omorit in olanda tara in care si lucra am fost la politie si toata lumea ma asigurat ca politia olandeza o sasi faca treaba ceia ce am si facut am asteptat a facut autopsie sau luat probe si oameni la interogat ceia ce miau confirmat si ca chiar ei isi fac treaba dupa autopsie miam luat copilul si lam adus in tara pentru al ingropa dupa o luna sa finalizat cercetarile spunindumi ca el sa omorit singur si ca au inchis cazul am apelat la tot ceia ce cunosteam si ceia ce mam informat unde as putea sa apelez pentru a putea redeschide cazul de la ambasada nici numi mai raspund la telefon si cei la politie mau trimis in olanda ca doar deacolo se mai poate face ceva cum si unde as putea sa redeschid cazul daca stiti sau ma puteti indruma si pe mine va multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveți ce răspuns sa primiți aici deoarece un av care lucrează în România nu cunoaște legislația altor state ,procedurile din tara respectiva etc.Daca ați fost doar la un av olandez mai căutați unul pt o alta opinie.Cat despre CEDO slabe șanse..Puteti cauta și un av în România care sa înceapă o corespondenta cu instituții din Olanda ambasade,ONG uri etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie romano-olandeza ancuta12 ancuta12 As vrea sa obtin cetatenia olandeza, dar problema este ca aceasta implica renuntarea la cetatenia romana. As vrea sa stiu care sunt urmarile acestui lucru in ... (vezi toată discuția)
Am spart o ruletă :) cine ma poate ajuta cu ceva sfaturi FLORIN31Q FLORIN31Q Deci.. acum două saptamănii am fost intr-un cazinou din Olanda . Fiind pasionat de jocurile de noroc am inceput sa joc la ruletă ! In timp ce jucam fiind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in vara anului 2022 am depus dosarul de renuntare ... Miruna35* Miruna35* Buna ziua. In vara anului 2022 am depus dosarul de renuntare la cetatenia romana, atat pentru mine, cat si pentru fiica mea minora, la Consulatul Ambasadei ... (vezi toată discuția)