avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua. Locuiesc într-o curte comună cu socri mei de 300mp.Am cumpărat cu act V. C de la socrii împreună cu soțul suprafata de 100 mp pe care am construit o casa. Socrii au decedat iar soțul împreună cu alți 2 frați trebuie sa facă succesiunea. Soțul mai are dreptul la succesiune pe restul de teren de 200mp? Mulțumesc.

Ultima modificare: Luni, 24 Iulie 2023
geoavocatnet73, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 15:26, 24 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da binenteles, are dreptul la ceea ce se afla in masa succesorala existenta in urma decesului parintilor, in cote egale cu ceilalti frati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire verginica73 verginica73 in curtea parinteasca a ramas ocumnata deoarece fratele meu a murit si parintii sant morti demult, , cumnata nu are copii si nici acte asa ca avem toti fratii ... (vezi toată discuția)
Vaduva Fapanuputapa Fapanuputapa problema mea este urmatoarea;am fost casatorita timp de 30 de ani cu sotul meu dar din nefericire nu am putut avea copii si tot din nefericire sotul meu a ... (vezi toată discuția)
Dreptul sotului la mostenire marrianne marrianne Am o intrebare: in cazul in care, dupa divort, sotia se recasatoreste, cel de-al doilea sot poate avea drept la mostenirea sotiei din partea parintilor ei ... (vezi toată discuția)