avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara, Ma puteți ajuta ,va rog cu un cod COR ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara, Ma puteți ajuta ,va rog cu un cod COR pentru livrator ...

Bună seara,

Ma puteți ajuta ,va rog cu un cod COR pentru livrator TAZZ by Emag.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: SimLuc , utilizator 09:11, 25 Iulie 2023
962101 - Curier

524301 - Vanzator la domiciliul clientului pe baza de comanda
Mulțumesc frumos!!!

Cornel Vasile a scris:

962101 - Curier

524301 - Vanzator la domiciliul clientului pe baza de comanda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua dacă eu sunt angajat( lucrez) în construcții și ... V2000 V2000 Bună ziua dacă eu sunt angajat( lucrez) în construcții și m-am făcut o firma de curierat și am primit o oferta de livrări la domiciliu (mîncare) de ... (vezi toată discuția)
Am comandat un smartwatch pe emag, firma de curierat samday nu ... Dandan13 Dandan13 Am comandat un smartwatch pe emag, firma de curierat samday nu mi-a livrat ceasul deși pe sait-ul emag apare ca livrarea s-a făcut. Ce aș putea să fac. (vezi toată discuția)
Ce cod caen trebuie activat? cojocaru florentina cojocaru florentina Buna ziua, Pentru infiintarea unui SRL cu domeniul de activitate - livrari prin Tazz By Emag, Glovo, Foodpanda..., Ce Cod CAEN trebuie activat? Multumesc! (vezi toată discuția)