avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Se poate recupera asigurarea care a continuat sa fie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Se poate recupera asigurarea care a continuat sa fie plătită din eroare după închiderea creditului?

Buna ziua,
Am avut un credit "prima casa", pentru care a trebuit sa inchei și o asigurare de viata.
După ce am achitat creditul, asigurarea de viata a continuat sa îmi fie oprita, direct de pe card, încă 7 ani de zile. Fiind o suma mica, nici eu nu m-am sesizat mai devreme, recunosc ca a fost și greșeala mea.
De curând m-am adresat companiei de asigurări care a răspuns ca nu îmi poate restitui nimic, deoarece nu era o asigurare cu acumulare.
Totuși obiectul asigurării, și anume creditul, nu mai exista, iar sumele încasate constituie niște drepturi necuvenite ...
Exista vreo posibilitate sa le recuperez?
Cel mai recent răspuns: Avocat Cândea Law Office , Avocat 22:33, 25 Iulie 2023
Bună ziua,
Doar parțial, și doar prin acțiune în instanță.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iulie 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se restituie bani din asigurare? tm06cristi tm06cristi Scot o anumita suma de bani de la o banca,banca face o asigurare de viata pe timp de 10 ani la la suma scoasa intrebarea mea este se restituie acesti bani ... (vezi toată discuția)
Notificare de plata de la o firma de recuperare creante BogdanDimi BogdanDimi As avea nevoie de ajutor in privintza unei notificari de plata venite din partea unei companii de recuperare creante. Situatia: In septembrie 2009 am fost ... (vezi toată discuția)
Pensie btmariuss btmariuss as dori sa-mi spuneti cum pot proceda in urmatoarea speta. unei cunostiinte i s-a taiat pensia de boala de gradul 2 la inceputul anului. a fost chemata la ... (vezi toată discuția)