avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara, mi-am cumpărat un motocultor cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, mi-am cumpărat un motocultor cu ...

Bună seara domnilor Avocații miam cumpărat un motocultor cu remorcă din magazin și vreau să știu dacă am voie să circul cu el pe drumurile publice,și ce trebuie să fac pentru a putea circula cu el pe drumurile publice
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 00:16, 25 Iulie 2023
Aici sunt utilizatori de diferite ocupatii asa ca va poate raspunde oricine nu doar cei care sunt avocati.

Din pacate va spun ca NU aveti voie sa conduceti motocultorul pe drumurile publice.
Va rog urmariti filmul urmariti filmul asta super amuzant care va lamureste perfect al domnului Tavi Pertea!
Ce DOCUMENTE îți trebuie să conduci un MOTOCULTOR pe drumurile publice?!
[ link extern ]

apoi asta ca sa stiti pe viitor cand cumprati ce cumparati daca vreti sa va plimbati pe drumurile publice.
Ce VEHICUL poți să conduci FĂRĂ PERMIS ?!
[ link extern ]

Detineti permis de vreun fel?
Ultima modificare: Marți, 25 Iulie 2023
w_v_w_v, utilizator
Da am permis de conducere categoria B pot să conduc un motocultor pe drumurile publice
Reciti va rog mai sus.
NU aveti voie sa conduceti motocultorul pe drumurile publice explica Tavi Pertea in film.
Ultima modificare: Marți, 25 Iulie 2023
w_v_w_v, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere pe drumurile publice motocultor catalinuxxl catalinuxxl Bună seara . Posed un motocultor de 7,5cp plus o remorca confectionata manual .Motocultor ul sau remorca nu sunt inregistrate la primarie , nu au certificat ... (vezi toată discuția)
Intrebare - sofer incepator ernocy ernocy am primit permisul o luna,sunt incepator,am voie sa conduc o dubita mai bine scris tip ARD care are cu soferul 7 locuri de pasageri,si masa totala nu depaseste ... (vezi toată discuția)
Permis tractor cu remorca ContSters266177 ContSters266177 AM DREPTUL LEGAL SA CONDUC PE DRUMURILE PUBLICE UN TRACTOR DE 7TONE,CU REMORCA DE 5 TONE CU PERMIS CATEGORIA B?MULTUMESC! (vezi toată discuția)