avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa produc cateva produse/suplimente pentru ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa produc cateva produse/suplimente pentru sanatate

Buna ziua,

Vreau sa produc cateva produse/suplimente pentru sanatatea sexuala a barbatilor sub forma de pastile, miere si/sau magiun.
Care este procedura de avizare a acestor produse pentru a le putea pune in vanzare?!
Ma gandesc ca se fac niste mostre la fabrica, apoi se merge cu ele la analize spre avizare si apoi cu documentatia respectiva se vor aviza pentru punerea in vanzare....
Am nevoie de consultanta unui avocat pe aceasta nisa pentru a pune la punct toate documentele necesare.
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 25 Iulie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: stk.dstr , utilizator 12:12, 26 Iulie 2023
daca fabrica dvs e autorizata pentru fabricarea de suplimente, primul pas a fost facut. dosarul pentru notificare se face pentru fiecare produs in parte si contine. in mare: specificatiile materii prime si produs finit, descrierea procesului tehnologic si a controlului de calitate. mai sunt si alte detalii, dar le veti identifica pe parcurs
Va multumesc pentru suport!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E nevoie de avizari/certificari pentru vanzare produse (nisa healthcare) din china? calamirop calamirop Un srl vinde produse importate din china. Un exemplu de produs ar fi plasturi pentru slabit. Intrebarea e daca este nevoie de vreo certificare sau avizare ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi deschid un srl. Alin413 Alin413 Salutare! Vreau sa imi deschid un SRL, obiectul principal al firmei o sa fie vanzarea si fabricarea de produse decorative din ciment. Am gasit cele doua ... (vezi toată discuția)
Spalatorie haine echipamente de lucru salariati Elena Goran Elena Goran daca societatea vrea sa spele in incinta unitatii, echipamentul de lucru al salariatiilor sai, trebuie sa autorizeze activitate pentru spalatorie de haine ... (vezi toată discuția)