avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ptr neplata orelor suplimentare din cursul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ptr neplata orelor suplimentare din cursul săptămânii și din ...

Ptr neplata orelor suplimentare din cursul saptamini și din wekend
In lic de 90 de ore ei declara 36 de ore suplim.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:33, 26 Iulie 2023
Buna seara,
Aveți posibilitatea de a vă adresa ITM-ului sau instanței de judecată.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iulie 2023
Manuela Rășină, administrator
1. Munca suplimentară se compensează prin ore libere plătite în următoarele 90 de zile calendaristice după efectuarea acesteia. (regula)

2. In cazul in care compensarea prin ore libere platite nu este posibila in termenul prevazut mai sus in luna urmatoare, munca suplimentara va fi platita salariatului prin adaugarea unui spor la salariu corespunzator duratei acesteia. (exceptia)

3. Neconcordanta intre pontaj si numarul de ore efectiv lucrate poate fi sesizata ITM-ului in raza caruia are sediul social angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata, angajatorul are un agreement cu o salariata angajata ... ionela11 ionela11 Buna dimineata, Angajatorul are un agreement cu o salariata angajata sa stea peste programul de 8 ore de luni pana joi cate 3-4 ore si sa nu vina ... (vezi toată discuția)
Buna seara va rog frumos imi puteti spune si mie cum sa platesc ... living.architecture.ro living.architecture.ro buna seara va rog frumos imi puteti spune si mie cum sa platesc ore suplimentare dupa programul de lucru si sa le introduc in stat si pontaj cit este ... (vezi toată discuția)
Ore suplim ContSters60781 ContSters60781 Am doua intrebari in legatura cu art 119 din Codul Muncii. 1. Cum se trec in pontaj orele libere platite in urmatoarele 30 zile dupa efectuarea celor ... (vezi toată discuția)