avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Retinere certificat imatriculare, in urma unei ...
Discuție deschisă în Executare silită

Retinere certificat imatriculare, in urma unei exectutari judecatoresti

Buna ziua,
Daca mi-a fost retinut certificatul auto pentru faptul ca inspectia auto a. fost expirata, iar autoturismul face obiectul unei executari judecatoresti, pentru un credit, la care in momentul. de fata achit rate lunare, are dreptul politia rutiera sa nu imi elibereze certificatul de imatriculare dupa ce am facut RAR, pe motivul ca trebuie ridicat sechestrul? Asta ar insemna sa achit intreg debitul dar in momentul de fata nu am aceasta posibilitate. Ar putea BEJ sa imi elibereze o adresa catre politia rutiera in vederea eliberarii certificatului de imatriculare?
Ultima modificare: Marți, 25 Iulie 2023
anttonnio, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 19:43, 25 Iulie 2023
Faceți contestație la executare și solicitați ridicarea sechestrului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare talon auto suspendat sanhwy sanhwy Mi-a fost retinut talonul auto de catre politia rutiera pentru foliile auto aplicate pe geamurile fata (stanga - dreapta). Am precizat agentului constatator ca ... (vezi toată discuția)
Sechestru autoturism serby30 serby30 Buna seara, Ma intereseaza care este procedura de punere sechestru pe un autoturism? Cine hotaraste locul unde se pune sechestrul, daca creditorul este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua daca mi sa luat talonu auto pt lumini trebui sa ma ... Crap Crap Buna ziua daca mi sa luat talonu auto pt lumini trebui sa ma duc in Rar pt verificare lumini sau ma verifica total la tot si de unde pot ridica talonu dupa ... (vezi toată discuția)