avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită

Buna ziua.

Cu ceva timp în urma am fost executata silit pentru un credit neachitat. Impreuna cu executorul am ajuns la o înțelegere sa plătesc eșalonat. Între timp era emis si un ordin de sechestru pe automobil de care nu aveam cubostinta. Am fost oprita in trafic și politia mi a reținut cartea de identitate a masinii. Luând legatura cu executorul, s a admis faptul ca a fost o eroare și s a transmis către politia rutiera ca masina nu este sechestrata. Între timp am achitat toate datoriile si am primit și înștiințarea de ridicare a popririi. Insa nu reușesc sa recuperez cartea mașinii. La BEJ nu mi au răspuns pe mail, iar telefonic a răspuns o doamna ce părea nesigura si imi zicea ca nu se afla la ei cartea mașinii. Politia rutiera zice ca procedura este de trimitere a cărții mașinii către cel ce a pus sechestru si sa discut cu ei. Prin urmare, eu nu stiu pe cine sa cred. Unde sa insist? BEJ este din alt oraș deci pot discuta cu ei doar prin tel sau email. M ar interesa care este procedura în acest sens și cui sa ma adresez.

Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Ultima modificare: Vineri, 29 Octombrie 2021
georgiana_c_1989, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:12, 29 Octombrie 2021
Singurul care poate clarifica este executorul judecatoresc care a confirmat ca din eroare a dispus sechestru pe vehicul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzul de fals in somatia de executare silita, este legal? savysb savysb Uzul de fals in somatia de executare silita, este legal? Pe scurt: in urma unui dosar de executare care a ramas nelucrat din 2014, executorul a inceput ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu automobil cu sechestru alex_ne alex_ne Buna ziua, Sunt executat silit pentru un credit pe care nu l-am platit la timp si mi se ia 1/3 din salar. Pe langa aceasta forma de executare mi s-a mai pus ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, pot iesi cu mașina din țară dacă este sub sechestru ... Nicko60 Nicko60 Bună ziua .pot iesii cu mașina din țară dacă este sub sechestru de o banca? Detin toate actele mașinii care este la mine în curte.multumesc frumos. (vezi toată discuția)