avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna doresc si eu normele de aplicare a legi pensiilor ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna doresc si eu normele de aplicare a legi pensiilor actualizate ...

buna doresc si eu normele de alicare a legi pensilor actualiate 2023 ma poate ajuta cinea
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:19, 27 Iulie 2023
HG nr. 257 din 20 martie 2011 pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice
[ link extern ]
multumesc pentru raspuns , dar eram interesat de o forma actualizata deoarece in norme la art 43 care se refera la persoanele cu handicat scrie preexistent calitati de handicat pentru a beneficia de reducere dar in momentul actual acea afirmatie nu mai e valabila si vroiam sa vad care este articolul valabil acuma
H.G.257/2011 nu a mai fost actualizat, astfel încât să fie în concordanță cu Legea 263/2010.
07.03.2023 este ultima actualizare
daca este ultima actualiare si e tot ca cea initiala referitor la art 43 cum se aplica atunci ca am intelrs ca a fost abrogat expresia preexistent capacitati de munca handicapu

Alte discuții în legătură

Pensia de invaliditate actualizata moldovanvasile moldovanvasile sa dori sa citesc/dascarc legea pensiei de invaliditate actualizata (vezi toată discuția)
Conditii de pensionare la o persoana cu handicap. adrianaszilagyi adrianaszilagyi Buna ziua As dori sa stiu daca exista vreo lege care sa permita pensionarea ptr.limita de varsta a fratelui meu incadrat in grad accentuat de handicap. Are 35 ... (vezi toată discuția)
Pensie conform legea 192/2015 lucian53 lucian53 Recalcularea pensiei(mai bine zis valoarea numitorului) se face conform art134 alin3 din Normele de aplicare ale legii 263.2010 (vezi toată discuția)