avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensia de invaliditate actualizata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensia de invaliditate actualizata

sa dori sa citesc/dascarc legea pensiei de invaliditate actualizata
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:00, 27 Iunie 2015
1. Nu exista o lege a pensiilor de invaliditate.

2. Pensia de invaliditate este tratata in Legea 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice si de HG nr. 257/2011 pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Legii nr. 263/2010.

3. Cititi pe:

[ link extern ]

si pe:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ma pot pensiona pentru invaliditate? dunare dunare doresc sa stiu care este legea privind pensionarea pe caz de boala? sau eventual art, paragrafele care mentioneaza conditiile pensionarii si actele necesare, ... (vezi toată discuția)
Revizuirea medicalã periodicã a beneficiarilor de pensie de invaliditate cilibiacristina cilibiacristina as dori sa stiu nr ordonantei de urgenta care prevede ca pensionarii cu pensie de invaliditate care nu au stagiul complet de cotizare trebuie reexaminati pana ... (vezi toată discuția)
Buna doresc si eu normele de aplicare a legi pensiilor actualizate ... negru daniel negru daniel buna doresc si eu normele de alicare a legi pensilor actualiate 2023 ma poate ajuta cinea (vezi toată discuția)