avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, am o intrebare legata de Concediul Medical, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, am o intrebare legata de Concediul Medical, daca unul ...

Buna ziua, am o intrebare legata de Concediul Medical, daca unul din parinti este in Concediu Medical, deci acasa, celuilalt parinte i se mai poate permite sa lucreze in telemunca? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:30, 27 Iulie 2023
da, nu are nicio legatura cele doua situatii..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere parinti cu copii pana in 12 ani igescuus igescuus Buna ziua. Am o fetita de 10 ani si mi-am depus cererea pentru a lucra de acasa care mi-a fost refuzata. Am cerut atunci sa mi se aprobe o cerere cu zile ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am informat angajatorul ca sunt insarcinata si la ... NSteph NSteph Buna ziua, Am informat angajatorul ca sunt insarcinata si la cateva zile de la anunt mi s-a trimis de la HR o informare de la medicina si protecția ... (vezi toată discuția)
Legea 19 andreanoandreea andreanoandreea Buna ziua, daca sotul meu lucreaza de acasa eu pot beneficia de legea 19?compania la care lucrez imi spune ca atata timp cat ei imi ofera posibilitatea ... (vezi toată discuția)