avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Locuiesc la etaj. 3 din 4.In apartamentul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Locuiesc la etaj. 3 din 4.In apartamentul de sus nu ...

Buna ziua,
Locuiesc la etaj. 3 din 4.In apartamentul de sus nu locuiește nimeni și din cauza unei fisuri la balconul de sus toată apa se infiltrează in peretele de deasupra Usi mele de la balcon. In același apartament gol este un total focar de infecție din cauza păsărilor care au intrat și nu au mai putut ieși, este plin de schelete /excremente iar mirosul este insuportabil.
Am încercat sa contactez proprietarul dar ma evita, am vorbit cu administratorul care a ridicat din umeri fără sa facă nimic!
Va rog sa ma ajutați cu un sfat! Unde și ce trebuie sa fac????Multumesc!
Maria
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:36, 28 Iulie 2023
Anuntati DSP-ul (sanepidul) pentru focarul de infectie.

Astept cu interes raspunsul angajatilor din Asociatiile de proprietari.
Ultima modificare: Joi, 27 Iulie 2023
Parmezan, utilizator
initial sesizati odicial reprezentantul legal al asociatiei de proprietari in persoana presedintelui de asociatie care este factor decizional
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta executionala
Sesizati oficial autoritatea de sanatate publica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, locuiesc in bucuresti, in sectorul 3, si din pacate ... Edi86 Edi86 Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti, in sectorul 3, si din pacate in blocul cu o singura scara, avem un vecin alcoolic, care din toamna anului trecut si-a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o vecina de bloc panduruv panduruv Buna ziua. Pe scurt.. am probleme cu o vecina, o batrana care sta fix langa mine, la etajul doi. Dormitorul meu e lipit de bucataria ei. Problema ar fi ca ... (vezi toată discuția)
Urgenta sanitara la bloc, unde sa ma adresez? StefaniaEmerson StefaniaEmerson Din pod, atarna la mine in balcon, un picior de pasare moarta. In podul blocului mi-a spus vecina ca sunt cadavre de pasari de ani de zile. Din cauza ... (vezi toată discuția)