avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil 2023
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil 2023

Ma poate ajuta cineva cu niste raspunsuri, va rog?
Sunt insarcinata in luna 6, am anuntat angajatorul de la prima luna. si voiam sa stiu ce documente trebuiesc depuse, unde si cand? precizez ca sunt in Franta in telemunca de un an de zile. Anul acesta am facut 10 ani de munca la acelasi angajator.
Am ajuns in aceasta tara deoarece in Romania am piedut 3 sarcini si am inteles ca Franta ar fi una dintre tarile in care medicina te ajuta sa ramai insarcinata si sa si duci sarcina pana la bun sfarsit.
Mi s-a facut serclaj la 3 luni si acum stau doar la pat pana voi naste.
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 27 Iulie 2023
alexank, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:42, 27 Iulie 2023
Angajatorul este din tara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa mă ajutați ! buna ziua am și eu o problema și o nelămurire ,va rog din ... Claudia040524 Claudia040524 Buna ziua am și eu o problema și o nelămurire ,va rog din suflet sa mă ajutați .... Am o fetiță de un an și 5 luni și sunt in concediu creștere copil ... (vezi toată discuția)
Maternitate și o sarcina cu risc Madalina Prise Madalina Prise Buna ziua! Va prezint următoarea situație. Acum sunt in CCC1 copilul are 1 an și 4 luni .Intre timp am rămas însărcinată și mai am 5 luni până nasc. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt angajata pe un post de economist la o companie. ... Maya04 Maya04 Buna ziua! Sunt angajata pe un post de economist la o companie. M-am intors din CIC si insarcinata fiind, am primit de la medicina muncii - apt cu ... (vezi toată discuția)