avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Am o mare nelamurire. In procesul civil in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Am o mare nelamurire. In procesul civil in care am ...

Buna ziua! Am o mare nelamurire. In procesul civil in care am fost parat impreuna cu sotia , solutia data a fost in favoarea noastra fiind respinsa cererea reclamantei ca fiind neintemeiata. Pe parcursul procesului noi am depus cheltuielile facute in acest proces (onorariu avocat 2000lei ,plus cheltuieli de transport facute din Franta in Romania si retur 13000 lei toate depuse la dosar in termen, mai ales ca la doua sedinte judecatorul a spus cu prezenta obligatorie pentru interogatoriu.In final in minuta judecatorul a obligat reclamanta la plata de 2000 lei cheltuieli de judecata numai pe numele sotiei iar celelalte cheltuili facute cu tranportul nu se vad si nici numele meu nu apare.As vrea sa aflu cand se v-a redacta hotararea este posibil sa apara si celelalte cheltuieli .Mentionez ca cheltuielile cu trnsportul au fost depuse la fiecare sedinta la care am fost prezenti mai pe la sfarsit, iar onorariul de avocat a fost depus de la inceputul procesului. Daca in final cheltuielile cu transportul nu sunt aprobate ,eu am sanse sa le recuperez? Multumesc mult pentru raspuns.
Cred ca v am mai răspuns la întrebare aceasta,erau mai multe variante posibile
Dacă judecătorul a omis sa se pronunțe exista soluție,dacă a admis doar în parte,micșorând cheltuielile si motivând
acest aspect va trebui sa faceți apel.O sa ca lamuriti doar când o sa citiți motivarea Sentinței..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna tuturor. am primit hotararea intr-un proces civil. judecatoarea ... Mika T Mika T Buna tuturor. Am primit hotararea intr-un proces civil. Judecatoarea a admis cheltuieli de judecata numai onorariu dat avocatului in valoare de 2000lei, iar ... (vezi toată discuția)
Anularea act de proprietate neacsu1986 neacsu1986 buna seara ,am un proces pe rol acum astept sa se pronunte ,numele meu este marian si in dosar sunt reclamantul ,am depus toate actele la dosar ,ce mi sa cerut ... (vezi toată discuția)
Se mai percep cheltuieli de judecata daca am castigat partial in apel? Mia3 Mia3 Prima instanta - de fond: \"Solutia pe scurt: Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta......... în contradictoriu cu pârâta ... (vezi toată discuția)