avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anularea act de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anularea act de proprietate

buna seara ,am un proces pe rol acum astept sa se pronunte ,numele meu este marian si in dosar sunt reclamantul ,am depus toate actele la dosar ,ce mi sa cerut ,si acum am primit un fel de raspuns,si va rog ajutatima sa inteleg si io ,nu ma pricep la chesti juridice#-o
Complet: C7-civil amanare
Tip solutie: Alte soluţii
Solutia pe scurt: Respinge ca neintemeiate urmatoarele capete de cerere din actiunea precizata si completata in data de 26.06.2013: nulitatea absoluta a declaratiei de renuntare la mostenirea defunctului Bucura Constantin autentificata sub nr. 262/21.04.1975; nulitatea absoluta a certificatului de mostenitor din 21.08.1975; constatarea calitatii de mostenitor a defunctului Bucura Constantin. Admite exceptia lipsei de interes cu privire la capatul de cerere privind partajul averii succesorale a defunctei Bucura Andreica invocata de aparatorul paratei Birau Rada. Ia act de faptul ca nu s-au solicitat cheltuieli de judecata. In baza art. 18 si 19 din OUG nr. 51/2008 suma de 122 lei ( ajutor public judiciar acordat reclamantei) ramane in sarcina statului. Cu apel in 15 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, azi 04.06.2014. Presedinte,
Document: Hotarâre 533/2014 04.06.2014


am pierdut procesul da sau nu va multumesc,
Cel mai recent răspuns: neacsu1986 , utilizator 00:08, 6 August 2014
mergeti la un avocat din orasul dvs. si consultati-l live.
poate va spun unii ca reiese ca ati pierdut si de fapt nu este asa...sau invers
am inteles.va multumesc mult pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce ar trebuie sa fac in cazul mai departe? ContSters478566 ContSters478566 lutie: Admite in parte cererea Solutia pe scurt: Admite în parte acţiunea formulată de reclamantul DĂNEL F. ION în contradictoriu cu pârâţii PASĂRE ... (vezi toată discuția)
Atacare certificat mostenitoral unui bun, intre timp vandut Utilizator85 Utilizator85 Intr-un proces deschis de B in scopul anularii certificatului de mosternitor care este pe numele lui C, se da urmatoarea solutionare: Dec. Admite ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune taviflavi taviflavi Suntem 2 frati si am castigat prin partaj (parinti divortati mama decedata in timpul procesului)lotul A bucatarie o baie plus inca o camera la bunicii din ... (vezi toată discuția)