Suntem 2 frati si am castigat prin partaj (parinti divortati mama decedata in timpul procesului)lotul A bucatarie o baie plus inca o camera la bunicii din partea mamei facute de parinti iar tata lotul B (nu are importanta)castigate prin sentinta irevocabila si definitiva din anul 2006.
Am dat in judecata pe fratele meu(nu ne intelegem) sa iesim din indiviziune am platit taxa de timbru 5000 lei si am pierdut pierdut procesul ( Respinge excepţiile lipsei calităţii procesuale active şi lipsei interesului reclamantului)pentru ca au intervenit fratii mamei spunand ca constructiile sunt la ei in curte tin sa precizez ca sunt si mostenitor legal si din parte mamei deci una peste alta eu nu raman cu nimic din lotul A repet castigat prin sentinta definitiva si irevocabila inca din 2006 dupa moartea mamei.Multumesc
Daca s-au respins acele exceptii inseamna ca s-au respins cererile paratilor.Reveniti cu detalii privind intregul dispozitiv al hotararii asa cum apare el pe site-ul acelei instante care a pronuntat fondul.
Solutie: Admite în parte, acţiunea precizată şi completată. Constată că reclamantul, Moise Octavian - Flavian şi pârâtul, Moise Gabriel - Emanuel sunt moştenitorii defunctei Moise Gabriela, decedată la data de 17.09.2004, în calitate de fii, descendenţi de gradul I-îi. Admite cererea de intervenţie formulată de intervenienţii în interes propriu, Nicolescu Olga, Nicolescu Robert, Nicolescu Eduard, Nicolescu Rarchaert Mihaela. Respinge cererea de ieşire din indiviziune din acţiunea introductivă, ca neîntemeiată. Respinge cererea de intervenţie formulată de intervenientul Moise Cornel. Obligă pe reclamant să plătească pârâtului Moise Gabriel -Emanuel suma de 400 lei cheltuieli de judecată. Cu recurs. Pronunţată în şedinţa publică de la 09 Martie 2012. PREªEDINTE,