avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Sunt angajată cu program de 6 h. De câte ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Sunt angajată cu program de 6 h. De câte bonuri ...

Bună ziua. Sunt angajată cu program de 6 h. De câte bonuri de masă beneficiez? Compania îmi oferă 15 sau 16 bonuri, în funcție de câte zile are luna. Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:01, 27 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cazul tichetelor de masa, angajatorii nu pot acorda mai mult de un tichet de masa pentru fiecare zi lucratoare din luna pentru care se efectueaza distribuirea/transferul valorii nominale a tichetelor de masa.
Daca luna are 20 de zile lucratoare, de ce primesc doar 15 bonuri?

Cornel Vasile a scris:

In cazul tichetelor de masa, angajatorii nu pot acorda mai mult de un tichet de masa pentru fiecare zi lucratoare din luna pentru care se efectueaza distribuirea/transferul valorii nominale a tichetelor de masa.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu avem de unde sa stim de ce .. insa, putem presupune ca vi se calculeaza in functie de durata timpului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea165/2018 antonyka antonyka Este sau nu angajatorul , obligat de lege , să ofere tichete de masă , egal cu numărul de zile prestate de angajat ? (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca am un angajat care lucreaza 4 ore pe saptamana ... ionela11 ionela11 Buna ziua, Daca am un angajat care lucreaza 4 ore pe saptamana si vine in fiecare zi la birou si i se dau tichete de masa.....se calculeaza cate un tichet ... (vezi toată discuția)
Acordare tichete de masa fradpatrascu fradpatrascu Se pot acorda tichete de masa si pentru sâmbetele lucrate? Mentionez ca sambata, programul de lucru este redus la 6 ore. (vezi toată discuția)