avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o întrebare, am mai incercat cu multi ani ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o întrebare, am mai incercat cu multi ani înainte, dar fara ...

Am o întrebare, am mai incercat cu multi ani înainte, dar fara succes. Mi-as dori sa o gasesc pe mama mea biologica, cum sa procedez mai exact , nici nu stiu de unde sa incep. Doresc sa fac totul legal, in momentul de fata am decat numele ei si anul nașterii ei, despre tata nu stiu absolut nimic. Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 21:35, 27 Iulie 2023
Angajați un detectiv particular , sigur ca or sa existe niște costuri dar nu are cine altcineva sa va ajute indiferent cât de legal ar fi .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curiozitate: cum imi pot gasi tatal biologic? roxanik_oana roxanik_oana cum pot sa mi gasesc tatal bologic, stiindu-i numele intreg? (vezi toată discuția)
Gasire persoane Floarea Ana Floarea Ana Buna ziua ,cum pot sa gasesc o persoana daca ii stiu numele ,cnp-ul si tara unde se afla ?? Persoana pe care o caut este plecata de foarte multi ani din ... (vezi toată discuția)
Gasirea parintilor biologici marialigia marialigia am 26 de ani si am fost infiata in jurul varstei de 2 ani. nu am nicio informatie despre mama mea biologica. familia adoptiva nu mi-a furnizat niciodata nici ... (vezi toată discuția)