avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am aflat ca o persoana a obtinut ilegal, de la anumite ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am aflat ca o persoana a obtinut ilegal, de la anumite personaje ...

Am aflat ca o persoana a obtinut ilegal, de la anumite personaje din administratia locala, prin "favoritism" niste documente de proprietate privata ale mele, pe care ulterior le-a folosit sa deschida un proces impotriva mea. Intervine aici legea GDPR, si putem vorbi de o incalcare a legii din partea lui? Pot eu sa ii deschid proces penal separat pt obtinere si detinere ilegala de documente cu caracter privat ? Mentionez ca nu am dovada "favoritismului" facut dansei, dar am dovada cum am trimis cerere la institutiile care erau abilitate in domeniu sa emita aceste documente (nu administratia locala, care nici macar nu era abilitata sa le emita), care mi-au confirmat ca nu s-a facut nici o cerere de obtinere a acelor documente.

Alte discuții în legătură

Contract de munca fals ! IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua . Un individ care nu este proprietar in cadrul asociatiei noastre , dupa demisia presedintelui ( octombrie , 2012) si administratorului (martie , ... (vezi toată discuția)
Pfa in domeniile securitate si sanatate in munca, prevenirea si stingerea incendiilor vasilicastefan vasilicastefan buna ziua doresc sa deschid un pfa in ssm si psi am curs de ssm ,120 ore pot sa deschid pfa va multumesc (vezi toată discuția)
Privacy marcus& marcus& Camerele de luat vederi pot fi instalate in lift iar Administrator are dreptul sa se distreze controland locatarii??? (vezi toată discuția)