avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie militara + pensie civila
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie militara + pensie civila

Sunt pensionar MIRA din anul 2001,cu stagiu complet de vechime (33 ani si 4 luni).Acum am varsta de 55 ani,si intre timp am mai lucrat la diferite societati o perioada de 6 ani.Deoarece anul trecut am suferit o operatie pe coloana si nu mai pot lucra,vreau sa stiu daca anii lucrati dupa pensionarea militara pot fi trecuti la pensie?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:21, 29 Ianuarie 2010
Cand impliniti varsta standard de pensionare pentru limita de varsta (65 de ani) va prezentati la Casa de Pensii cu dovezile privind perioada cotizata dupa pensionarea din MIRA si vi se stabileste si pensia din "civilie".
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot sa ma pensionez? FlorinLaurentiu FlorinLaurentiu Sunt nascut in august 1954, am 33 ani stagiu de cotizare, stagiu militar cu termen redus, facultate 4 ani. Cind as putea sa ma pensionez anticipat ? (vezi toată discuția)
Data pensionare limita de varsta seneca399 seneca399 Sunt nascut in mai 1961,am 31 ani vechime in munca din care 9 ani in grupa a II-a.de munca Incepand cu 1 martie 2013 sunt pensionar invaliditate gr.III. La ce ... (vezi toată discuția)
Pensionare grupa i munca flavius2011 flavius2011 Buna seara, Pentru tatal meu nascut in iunie 1958, cu un stagiu de cotizare de 35 ani din care (stagiul militar 1 an si 4 luni), si grupa I munca 100 % 16 ... (vezi toată discuția)