avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie Crestere Copil - Venituri din UK si ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie Crestere Copil - Venituri din UK si Romania

Buna ziua,

Sotia mea a lucrat in UK angajata fiind pe o perioada de 4 ani, iar in ultimele 3 luni in Romania. Mentionez ca ea este insarcinata in luna 9-a si ar dori sa afle daca ar beneficia de indemnizatie de crestere copil in Romania unde ar vrea sa ramana sa creasca copilul.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Victor Neghiuc , utilizator 17:01, 28 Iulie 2023
Buna ziua,
Vedeti daca va ajuta informatiile de mai jos sau intrebati la AJPIS ( scrieti pe Gogle "AJPIS X, X fiind judetul unde locuiti, si vedeti acolo datele de contact). Este mai sigur asa, de cand cu Brexit-ul poate au intervenit schimbari in modul de calcul, actele necesare de acolo... si ei va pot spune exact de ce acte aveti nevoie.

[ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incepand cu 01.01.2021, veniturile din UK nu se mai iau in considerare la indemnziatia pentru CCC... sunt atatea raspunsuri date pe Forum ...

Regulament Forum Avocatnet.ro
3. Deschiderea și încadrarea unui topic nou
3.1. Înainte de a deschide un topic nou, este recomandat să urmezi etapele descrise în continuare:
apelează la funcţia de căutare a forumului pentru că e posibil ca subiectul să mai fi fost discutat și să găseşti deja răspunsul;
dacă ai posibilitatea și răbdarea necesară, citeşte mai multe discutii legate (chiar si vag) de subiectul pe care intenţionezi să-l deschizi; s-ar putea să găseşti răspunsul în altă discuţie, cu subiect aparent diferit de ceea ce cauţi și care nu apare la căutare;
dacă ai căutat și nu ai găsit răspunsul la întrebarea ta, deschide un topic nou; nu posta într-unul deschis de altcineva, întrebarea ta va fi ştearsă pentru că nu are legătura cu întrebarea iniţiatorului subiectului.
Buna ziua,

Multumesc pentru raspuns, intre timp am aflat toats informatiile necesare de la persoane care au deschis dosare in uktimele 2 luni, si tin sa va contrazic ca in continuare se mai dau indemnizatii pt persoane cu venituri in Uk Si Romania.
Si ca sa va rasp si la partea cu regulamentul forumului, daca as fi gasit aceeasi intrebare ca a mea facuta dupa Brexit nu as mai fi pierdut timpul cu creare de cont, postare etc etc.

Zi buna!
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Iulie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire ridicare salariu rrobert rrobert Imputernicirea scrisă pe care o dau sotului meu pentru a-mi ridica drepturile salariale trebuie autentificata la notariat sau este suficient sa fie semnata ... (vezi toată discuția)
Șomaj ionel54 ionel54 Bună ziua! Am fost angajată cu carte de muncă la un magazin de suveniruri,într-un complex comercial. Din 16.03.2020,s- a redus programul din cauza ... (vezi toată discuția)