avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am facut un credit pentru a ajuta o prietena sa si ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am facut un credit pentru a ajuta o prietena sa si cumpere o ...

Am facut un credit pentru a ajuta o prietena sa si cumpere o locuinta. Intelegerea a fost sa ii dau toti banii si sa se angajeze sa plateasca rata.
A platit vreo 2 luni, dupa care n a mai platit iar eu am ramas buna de plata pt ca am avut incredere!
Se poate face ceva ? Demonstra cumva, ca ea s a folosit de acei bani de fapt ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:09, 28 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveți contract notarial de împrumut, în care să aveți și clauză ca termen de restituire a banilor.

Aveți chitanța de la BANCĂ ca dovadă că i-ați virat banii în contul ei, și precizare pe chitanță că banii reprezinta ÎMPRUMUT până la data de.....`?

Cum i-ați dat banii, cașh, sau prin virament bancat cu precizare exactă ce reprezintă suma de bani`? Trebuia și contract de împrumut la NOTAR.
Ultima modificare: Vineri, 28 Iulie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta fara inscrisuri doveditoare carmenbn carmenbn Buna ziua.Am urmatoarea problema:o prietena a facut un credit la banca si am convenit sa o ajut platindu-i rata atunci cand ea nu avea bani,sub forma de ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati de recuperat buna ziua. stiti cum se spune, ... CBucuresti CBucuresti Bani imprumutati de recuperat Buna ziua. Stiti cum se spune, daca vrei sa vezi cu adevarat cine itit este prieten, imprumuta bani. Am ajutat pe cineva cu o ... (vezi toată discuția)