avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIC

Buna Ziua,

Am doua intrebari:

1. Am auzit ca s-ar plati o suma de 600 de lei pentru bona mamicilor care se intorc la munca mai devreme de 2 ani. Este adevarat?

2. Daca ma intorc la munca dupa 6 luni de CIC, exista posibilitatea ca mai tarziu sa reintru in CIC? Daca da, dupa cate luni exipira aceasta posbilitate?

Multumesc,
O zi buna
Catalina
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 10:49, 28 Ianuarie 2010
1. Despre aceasta suma nu am auzit.

2. daca va intoarceti mai devreme la serviciu veti primi un ajutor lunar de 100 lei si, de asemena, aveti dreptul sa lucrati numai 6 ore/zi dar sa fiti platitia ptr norma intreaga. Apoi va puteti reintoarce in CIC pana la implinirea de catre copil a varstei de 2 ani. A 2-a zi dupa implinirea varstei trebuie sa reveniti la serviciu.
1. Stiu ca erau ceva discutii pe aceasta tema sa se acorde un ajutor lunar mamelor, dar nu stiu in ce stadiu a ramas sau despre ce suma era vorba.
2. La reintoarcerea la serviciu se da acest stimulent de 1oo lei si aveti dreptul de a reveni in cic ori de cate ori doriti pana la implinirea a 2 ani a copilului.
multumesc de raspunsuri.
cine imi va da cei 100 de lei? trebuie sa fac vreo cerere in acest sens?

Primaria de care apartineti va va plati. La momentul intoarcerii la serviciu trebuie sa anuntati primaria.
trebuie sa anunt eu primari? nu stiam...de la munca mi s+a spus ca e suficient sa fac o cerere catre ei...
merci

Alte discuții în legătură

Reintoarcere in concediu de ingrijire a copilului pana la 2 ani lorena8 lorena8 Buna ziua, Va rog sa imi dati si mie un sfat in legatura cu urmatoarea situatie: Acum8 luni m-am intors la serviciu din CIC, copilul meu urmand sa ... (vezi toată discuția)
Revenire serviciu din concediu crestere copil newlaura newlaura Sunt in concediu crestere al doilea copil. acesta implineste 1 an pe 23 ianuarie. Daca revin la serviciu pana pe aceasta data, se acorda suplimentul acela de ... (vezi toată discuția)
Reluare concediu de crestere copil miruna16 miruna16 Buna ziua, Sunt in concediu de crestere copil de 2 luni.(copilul are 5 luni).As dori sa ma intorc la munca.Daca as vrea [b][u]sa reintru [/u][/b]in concediu ... (vezi toată discuția)