avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Poate cineva cunoscator in domeniul pensiilor sa-mi ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Poate cineva cunoscator in domeniul pensiilor sa-mi poata spune ...

Poate cineva cunoscator in domeniul pensiilor sa-mi poata spune daca ma pensionez ,avand dreptul anticipat in luna August a.c calculul se face tot pe sistemul vechi cu coeficientul de corectie 1,41 parca daca nu gresesc ,sau sunt schimbari ! Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:48, 28 Iulie 2023
Calculul se va face cu luarea in considerare a indicelui de corectie de 1,41.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca după pensionare anticipată florinm58 florinm58 Am mare nevoie de un sfat priceput si sincer ,am fost sfatuit sa-mi depun dosarul de pensie anticipata ptr. ca acum , anul acesta sunt niste calcule mai ... (vezi toată discuția)
coeficient pensie aurica.slatineanu aurica.slatineanu bună ziua am decizie de pensie anticipată din nov.2020 am lucrat în tot acest timp nu am încasat pensia anticipată la calculul din 2020 s- a folosit ... (vezi toată discuția)
Buna seara! intrebarea mea se rezuma la indicele de corectie ... Liusea Morar Liusea Morar Buna seara! Intrebarea mea se rezuma la Indicele de Corectie ptr PENSIE - de 1.41; acesta este ptr tot anul 2020 (31 Decembrie)? Intreb aceasta, deoarece a ... (vezi toată discuția)