avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Declaratii care trebuie depuse de un CMI nou infiintat ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Declaratii care trebuie depuse de un CMI nou infiintat si care are un angajat

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti, care sunt declaratiile pe care trebuie sa le depuna un CMI - cabinet medical individual nou infiintat , care are o angajata si cand ...adica lunar, trimestrial, anual. Va multumesc frumos !

Alte discuții în legătură

Contabilitate cabinet medical individual, angajati, declaratii, taxe sanda2902 sanda2902 Buna ziua. Mi-am infiintat un cabinet medical individual CMI si va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. Spatiul in care imi voi desfasura activitatea, mi ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile cmi rodmaxx rodmaxx Sunt medic medicina de urgenta si am competenta in echografie. Pentru a putea incheia un contract cu un centru medical si a efectua echografii, mi-am infiintat ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical individual sanda2902 sanda2902 Buna ziua. Doresc sa imi infiintez un CMI-cabinet medical individual . Va rog sa ma lamuriti in privinta taxelor si impozitelor pe care le voi avea de plata la ... (vezi toată discuția)