avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PFA sau SRL?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PFA sau SRL?

Pentru prestari servicii (consultanta conex IT) o firma din Israel cere colaborarea pe firma si nu stiu cum e mai avanatajos: PFA sau SRL? As dori sa pot folosi banii cand si cum vreau si sa platesc taxe cat mai mici. Am emotii ca ajung sa incasez efectiv mai putin decat ca salariat.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:53, 28 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru autorizare la registrul comerțului ca pfa va trebuie un act doveditor (diploma) pentru studii/calificare in domeniu pentru codul caen trecut la autorizare.
Altfel va înregistrați un srl cu dumneavoastră asociat unic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea pfa sau srl? 13Daniel77 13Daniel77 Va contactez pentru ami oferi un ajutor in legatura cu infiintarea unui PFA sau SRL ce va avea ca activitate prestari servici de ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare georgyana_veronik georgyana_veronik Bună ziua. Dacă vreau sa închei un contract de colaborare,ce ar fi mai indicat sa am din punct de vedere al costurilor : firma sau Pfa? (vezi toată discuția)
Pfa in it (caen 6202) TomSlayer TomSlayer Buna ziua, as dori sa devin pfa in domeniul web (cod caen 6202) Dupa o vizita la Registrul comertului am aflat ca am nevoie de un act de certificare al ... (vezi toată discuția)