avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de colaborare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de colaborare

Bună ziua. Dacă vreau sa închei un contract de colaborare,ce ar fi mai indicat sa am din punct de vedere al costurilor : firma sau Pfa?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:16, 30 Septembrie 2018
Pfa dar trebuie ca la autorizarea de la registrul comertului sa puteti prezenta acte doveditoare pentru studii sau calificare in domeniul pentru care solicitati autorizarea, adica pentru acel cod caen. Altfel lucrati pe srl si gata.
Ultima modificare: Duminică, 30 Septembrie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inființare firma servicii foto danielaDAV danielaDAV Buna ziua ! Vreau sa mi măresc veniturile,oferind in timpul liber servicii foto pt clientii din cluburi. Ce acte ar fi necesare pentru a-mi desfășura ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl? gev gev Pentru prestari servicii (consultanta conex IT) o firma din Israel cere colaborarea pe firma si nu stiu cum e mai avanatajos: PFA sau SRL? As dori sa pot ... (vezi toată discuția)
Pfa , platitor sau nu de tva ContSters374895 ContSters374895 Doresc sa infiintez un PFA cu doua tipuri de activitati si anume 1. Atelier de croitorie , nu productie ci reparatii, modificari ... 2. Mercerie, ... (vezi toată discuția)