avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua .M-am mutat intr-un bloc de 4 etaje ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua .M-am mutat intr-un bloc de 4 etaje ,apartamentul ...

Bună ziua .M-am mutat intr-un bloc de 4 etaje ,apartamentul meu fiind situat la etajul 2,aerisirea din coloana este obturația și toate mirosurile îmi vin în apartament la bucătărie, as dori sa astup aerisirea și sa îmi pun hota iar evacuarea sa o fac afara ,întrebarea mea este am nevoie de autorizație sau acordul vecinilor?
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 01:00, 29 Iulie 2023
Aveti nevoie de acordul asociatiei de proprietari. Pentru ca trebuie sa gauriti zidul esterior care este proprietate comuna.
Daca o scoateti prin geam cum procedeaza unii e alta poveste ca e al dv, desi uneori e imposibil tehnic daca e departe de hota, sau e inestetic.
De ce nu luati legatura cu administratorul sau faceti o sesizare scrisa catre presedinte sa verifice coloana de aerisire daca e demolata sau astupata.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Iulie 2023
w_v_w_v, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montare hota. Costy16 Costy16 Pot monta burlanul de la hota de aragaz din bucatarie pe aerisire? Este legal acest lucru? Vecinul de la etajul 4 imi spune ca îi intra miros în ... (vezi toată discuția)
Racordare hotă la coloana aerisire bucatarie Pintilievalentinmarian Pintilievalentinmarian Doresc sa stiu daca am voie sa racordez o hota la coloana de aerisire a bucatariei? Nu am gasit nicaieri daca este specificat. (vezi toată discuția)
Aerisire bloc ! ajutor ! ioanappp ioanappp Buna ziua ! In apartamentul in care m-am mutat , la etajul 2 al unui bloc cu P+4E , aerisirile sunt complet inchise , si la bucatarie si la baie , de vecina ... (vezi toată discuția)