avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare. Mi s a suspendat permisul pentru neacordare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare. Mi s a suspendat permisul pentru neacordare de prioritate ...

Salutare. Mi s a suspendat permisul pentru neacordare de prioritate la pieton. Cauza a fost un alt șofer a oprit mașina în fata mea la trecerea de pietoni, eu l am ocolit pe banda a doua și din cauza soarelui care a reflectat în parbriz nu am văzut pietonul pe trecere. Întrebarea mea e, 60 zile se face după cele 15 zile de dovada de circulație sau decand domnu polițist ți a întocmit dovada și amenda?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:49, 29 Iulie 2023
Suspendarea incepe dupa acele 15 zile . Acesta e termenul in care se poate depune o plingere contraventionala, sau plati la jumatate din minimul amenzii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Info attik21 attik21 Salut, as avea o intrebare in legatura cu o contestatie, am fost sanctionat cu amenda si suspendarea permisului pentru neacordare de prioritate la trecerea de ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal neacordare prioritate pietoni Costinu Costinu Buna ziua. Mi s-a retinut carnetul de conducere si am primit amenda de 435 lei in termen de 15 zile(adica jumatate din 870) pe data de 9 august pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis in mod abuziv CProgroup CProgroup Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat. Acum cateva zile mi-a fost suspendat permisul de conducere intr-un mod, zic eu, abuziv, pentru ... (vezi toată discuția)