avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Referitor la socrul decedat masa succesorala nu s a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Referitor la socrul decedat masa succesorala nu s a facut,intre ...

Referitor la socrul decedat masa succesorala nu s a facut,intre timp,decedeaza si a doua sotie,care asa cum am specificat,nu are copii cu socru,doar un nepot de pe sora ei .Cum se va proceda la dezbaterea masei succesorale?!Mentionez,au casa facuta impreuna.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:03, 30 Iulie 2023
Ați primit răspunsul aici.
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Socrul meu,s a recasatorit,iar din prima casatorie are 2 copii.cu ... cony55 cony55 Socrul meu,s a recasatorit,iar din prima casatorie are 2 copii.Cu actuala sotie,n a avut copii.Intre timp,ii moare un copil,acesta din urma,avind la rindul lui ... (vezi toată discuția)
Buna seara! se da urmatoarea situatie! tatal sotului meu (decedat) ... LeoRamona76 LeoRamona76 Buna seara! Se da urmatoarea situatie! Tatal sotului meu (decedat) a lasat mostenire copiilor lui o casa. Socrul meu mai avea o sora care la randul ei avea un ... (vezi toată discuția)
Cum se face mostenirea? MarialuNan MarialuNan Buna ziua. Sotul meu a decedat recent. Dar anul trecut a decedat socrul meu. Sotul are o sora fara mostenitori. Si nu a facut mostenirea dupa socru, ca a spus ... (vezi toată discuția)