avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am primit solutie de clasare de la prim-procurorul sef ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am primit solutie de clasare de la prim-procurorul sef de la ...

Am primit solutie de clasare de la prim-procurorul sef de la Curtea de Apel, in urma unei plangeri anterioare impotriva clasarii si de catre procurorul de caz. Am inteles ca ma pot adresa in instanta judecatoreasca. Cat timp am la dispozitie, si cum ar arata un model cum sa formulez adresarea in instanta ? Tot plangere se numeste? Plangere impotriva solutiei de clasare a prim-procurorului sef, sau cum ? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata la contencios administrativ sau penal? inam_ro inam_ro Chemare in judecata la contencios administrativ sau la sectia penala? Am primit o ordonanta de clasare de la Parchet pentru o fapta penala. Carei instante ... (vezi toată discuția)
Cemare in judecata parchet contra unei ordonante de clasare / penal inam_ro inam_ro Cui ma adresez pentru chemare in judecata Parchet contra unei Ordonantei de clasare ( care dispune neinceperea urmaririi penale)? Ma adresez Sectiei ... (vezi toată discuția)
Plangere parchet corinaturnaciu corinaturnaciu CUM SE FORMULEAZA O PLANGEGRE LA PARCHET,DUPA CE AM PRIMIT DREPT REZULTAT SCOATEREA DE SUB URMARIRE PENALA:(:(:( IN URMA PLANGERII PENALA PE CARE AM FACUT-O LA ... (vezi toată discuția)