avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua . Pe data de 24 iulie mi am făcut un cont ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua . Pe data de 24 iulie mi am făcut un cont pe platforma ...

Bună ziua . Pe data de 24 iulie mi am făcut un cont pe platforma Merkandi.ro (este o platforma online de intermediere de produse), eu sunt total nemulțumit de aceasta platforma și doresc returul banilor . Dacă se poate , în ce condiții? Le am scris mail și mi au zis ca nu se pot returna banii . Va las datele despre ei aici . Mulțumesc
Merkandi Ltd, Unit 4E, Enterprise Court, S63 5DB Rotherham, Regatul Unit
NIF: GB 254632212
Numărul de identificare la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului: 09582404
Cel mai recent răspuns: Ariaki24 , utilizator 22:49, 26 Martie 2024
Bună seara mai aveți contul merkandi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retur marfa alinaiolu alinaiolu As vrea sa stiu care sunt prevederile legale pt retur marfa client pers fizica. La cat timp de la achizitioanarea produsului, clientul poate solicita retur ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. va rog sa ma ajutați. dacă am comandat un produs ... Anamaria16 Anamaria16 Bună ziua. Va rog sa ma ajutați. Dacă am comandat un produs online de pe Souqeshop, iar produsul a venit deteriorat sunt obligata sa plătesc returul? Vreau ... (vezi toată discuția)
Comertul online -fiecare firma it online cu regulile ei. costin12 costin12 Atunci cand cumpei un produs online realizezi un contract la distanta. Am cumparat la sfarsitul lunii trecute un monitor AOC de pe site-ul Marketonline.ro ... (vezi toată discuția)