avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul proportional suma de 200 lei vs CO/CM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul proportional suma de 200 lei vs CO/CM

Buna ziua!

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie:
un salariat care este incadrat cu salariul minim pe economie de 3.000 lei si care beneficiaza de deducerea suplimentara de 200 lei are CO de 5 zile in decursul unei luni.

Pentru aceste 5 zile de CO beneficiaza in continuare de deducerea suplimentara in valoare totala de 200 lei sau deducerea se calculeaza proportional cu timpul lucrat, ca atare aceste zile trebuie sa fie deduse din reducerea suplimentara in mod proportional cu numar de zile lucratoare ale acelei luni?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: DanaDM , utilizator 09:50, 1 August 2023
vedeti aici
[ link extern ] /
Buna dimineata!

Va multumesc foarte mult pentru raspuns.

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutirea de taxe de 100 lei. Catalinavoinea11 Catalinavoinea11 Buna ziua, Un salariat care este incadrat cu jumatate de norma timp partial 4 ore/zi si salariu de 1500 lei conform normei lucrate, beneficiaza de scutirea ... (vezi toată discuția)
Deducere personala de baza madi60 madi60 Din cauza lipsei de activitate, societatea a plasat personalul in luna ianuarie 10 zile in CO si 11 zile in CFS, fara suspendarea contractelor de munca. Daca ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna MariaC23 MariaC23 Buna ziua Eu am inceput lucrul din 10.01.2011, si din 08.03-08.05 am fost in concediu fara plata, atunci pana in luna august cate zile de concediu am ... (vezi toată discuția)