avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună seara! Sunt informatician cu studii superioare ( ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună seara! Sunt informatician cu studii superioare ( Automatică), ...

Bună seara! Sunt informatician cu studii superioare ( Automatică), 25 ani în învățământ, angajată la un liceu. Este legal ca din Comisia județeană de titularizare, examen care s-a desfășurat în liceu, să facă parte secretarul șef al unității școlare care are o Facultate de Informatică? De asemenea, secretarul șef este trecut în diferite comisii unde ar trebui să fie informaticianul, motivându-se că are Facultate de Informatică/Aș vrea, dacă se poate, legi în vigoare. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Salarizare informatician studii s cri70ro cri70ro Buna seara. va rog frumos sa ma lamuriti intr-o problema, daca se poate. Sunt informatician in invatamant preuniveristar. cu o vechime de 14 ani In aceasta ... (vezi toată discuția)
Plata salariu studii superioare user280 user280 Buna ziua. Lucrez ca informatician la un liceu din Romania (8 ore pe zi si NU PREDAU). Am terminat liceul de informatica si facultatea de turism. Ma ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe cartea de munca andu12 andu12 buna ziua. am terminat o faculate de 4 ani de profil economic, dupa care am facut cursuri de conversie profesionala postuniversitare in informatica de 2 ... (vezi toată discuția)