avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare informatician studii S
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare informatician studii S

Buna seara.
va rog frumos sa ma lamuriti intr-o problema, daca se poate.
Sunt informatician in invatamant preuniveristar. cu o vechime de 14 ani
In aceasta vara am terminat facultatea de informatica, si am fost trecuta in septembrie la studii superioare. Am fost trecuta ca Informatician gr IV cu S. Inainte eram informatician I A cu studii medii.
facand aceasta trecere, am avut surpriza ca aflu ca voi avea un salariu mai mic decat il avea ca inf. IA.
este corect?

Salariul se calculeaza dupa Legea 330/2009?
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Noiembrie 2010
cri70ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: cri70ro , utilizator 15:48, 28 Noiembrie 2010
Depnde in ce grupa santeti incadrata si dupa cum se trezesteb sefull d-voastra puteti sa cereti lamuriri in acest sens .seful dvs trebuia sa va notifice in acest sens .
in invatamant sunt doar trepte, nu si grupe
iar cu seful am fost si sunt in rel destul de amiable, in favoarea muncitorilor, nu cred ca m-ar defavoriza, mai ales ca nu depinde salarizare de el. juma salarii face secretara si restul contabila.
amandoua au picat pe aceeasi concluzie, nu tocmai buna ptr mine.
:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in grad personal contractual Buna ziua. Spuneti-mi, va rog, la acest moment se pot face promovari in grad pentru personalul contractual din institutiile bugetare, de cultura, ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa Petronia Petronia Am si eu o nelamurire..Sunt functionar public intr-o institutie publica .In 2006 am terminat studiile universitare de lunga durata intr-o universitate de stat ... (vezi toată discuția)
Vechime Lupes Fenina Lupes Fenina Care este perioada ca si debutant, daca am trecut de pe postul de supraveghetor pe postul de secretar sef, am vechime in invatamant 17ani? Multumesc (vezi toată discuția)