Buna ziua
Urmare demersurilor de pensionare pe care le-am facut in Franta CNPP din Romania (Oradea) a primit o solicitare in acest sens pe data de16/01/2023 pe care nu a solutionat-o in termenul de sase luni conform prevederilor legale.
Personal ce pot face pentru ai determina sa-mi solutioneze cererea de pensionare?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Bună ziua,
Aveți posibilitatea de a va adresa o cu solicitare privind stadiul dosarului la Casa de pensii. Cel mai oportun ar fi să luați legătura cu un avocat pentru soluționarea cu celeritate a situației dumneavoastră.
Cereti sprijinul CNPP in baza art.138-lit.a): din legea 263/2010:
În aplicarea prevederilor prezentei legi, CNPP îndeplinește, în principal, următoarele atribuții:
a) îndrumă și controlează modul de aplicare a dispozițiilor legale de către casele teritoriale de pensii;
Recalculare pensie
alexmedcom
Sint pensionat anticipat in oct 2016. In 23.04.2017 am implinit 65 de ani si pensia mea vine tot diminuata de 10 luni. Ce pot face ca la memoriile mele nici ... (vezi toată discuția)
Casa de pensii
Marius177
Stimate doamna/domn , sunt pensionar si am obtinut o Hotrarare judecatoreasca definitiva si irevocabila a Tribunalului Bucuresti prin care , Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva
NICUMATEI
Am legalizat o hotarire definitiva si irevocabila intr-un proces pentru stabilirea pensiei. Am depus un exemplar si la casa de pensii desi aveau hotarirea (in ... (vezi toată discuția)