avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recalculare pensie

Sint pensionat anticipat in oct 2016. In 23.04.2017 am implinit 65 de ani si pensia mea vine tot diminuata de 10 luni. Ce pot face ca la memoriile mele nici macar nu mi se raspunde.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 22:38, 22 Ianuarie 2018
Faceti o interventie la CNPP pe adresa:petitii.sesizari@cnpp.ro

Le dati toate datele necesare si le cereti sa aplice:

Legea 263/2010

Articolul 138
In aplicarea prevederilor prezentei legi, CNPP indeplineste, in principal, urmatoarele atributii:
a) indruma si controleaza modul de aplicare a dispozitiilor legale de catre casele teritoriale de pensii;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua urmare demersurilor de pensionare pe care le-am facut ... Lionel-AR Lionel-AR Buna ziua Urmare demersurilor de pensionare pe care le-am facut in Franta CNPP din Romania (Oradea) a primit o solicitare in acest sens pe data de16/01/2023 ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti neachitate de casa de pensii raper06 raper06 in luna februarie 2017 in urma recalcularii pensiei,trebuie sa beneficiez de o suma de bani din partea casei de pensii reprezentand drepturi banesti cuvenite ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva NICUMATEI NICUMATEI Am legalizat o hotarire definitiva si irevocabila intr-un proces pentru stabilirea pensiei. Am depus un exemplar si la casa de pensii desi aveau hotarirea (in ... (vezi toată discuția)