in luna februarie 2017 in urma recalcularii pensiei,trebuie sa beneficiez de o suma de bani din partea casei de pensii reprezentand drepturi banesti cuvenite in urma recalcularii(conform decizie de pensie si buletin de calcul) dar nu am primit nici pana acum aceasta suma.Prin telefon am tot fost amanat,e-maiuri fara raspuns,sesizare scrisa cu confirmare de primire-nimic-.IN comunicatele de presa din lunile octombrie si noiembrie Casa de pensie afirma ca toate drepturile restante au fost achiate-partial adevarat-.Ce pot face eu ca sa intru in posesia sumei de bani?
Daca sunteti din sistemul public de pensii faceti o petitie la CNPP pe adresa:petitii.sesizari@cnpp.ro
Legea 263/2010
Articolul 138
In aplicarea prevederilor prezentei legi, CNPP indeplineste, in principal, urmatoarele atributii:
a) indruma si controleaza modul de aplicare a dispozitiilor legale de catre casele teritoriale de pensii;
Recalculare pensie
alexmedcom
Sint pensionat anticipat in oct 2016. In 23.04.2017 am implinit 65 de ani si pensia mea vine tot diminuata de 10 luni. Ce pot face ca la memoriile mele nici ... (vezi toată discuția)
Pensie majorata
silvia159
Buna ziua
In urma unui proces cu Casa de Pensii, castigat de mine in Tribunal si respins in apel in favoarea mea in luna februarie, constat ca nu primesc inca ... (vezi toată discuția)