Buna ziua
In urma unui proces cu Casa de Pensii, castigat de mine in Tribunal si respins in apel in favoarea mea in luna februarie, constat ca nu primesc inca pensia majorata si nici majorarile lunilor anterioare (sumele aferente lunilor anterioare). Intrebarea mea este daca mai trebuie sa intreprind si altceva. De ce se intarzie punerea in drepturi. Ce trebuie sa mai fac sau cat trebuie sa mai astept. Multumesc
Cereti relatii de la casa locala.
Daca nu va conving cu raspunsul dat, faceti o interventie la CNPP pe adresa:
petitii.sesizari@cnpp.ro
Le dati toate detaliile despre dosar, casa locala, hotarare judecatoreasca, E.T.C. si cereti sa va rezolve problema invocand art.138(a) din legea 263/2010:
a) îndrumă și controlează modul de aplicare a dispozițiilor legale de către casele teritoriale de pensii;
Recalculare pensie
alexmedcom
Sint pensionat anticipat in oct 2016. In 23.04.2017 am implinit 65 de ani si pensia mea vine tot diminuata de 10 luni. Ce pot face ca la memoriile mele nici ... (vezi toată discuția)
Casa de pensii
Marius177
Stimate doamna/domn , sunt pensionar si am obtinut o Hotrarare judecatoreasca definitiva si irevocabila a Tribunalului Bucuresti prin care , Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)