avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizie de revizuire primita la 04.12,2024,, pensia ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizie de revizuire primita la 04.12,2024,, pensia recalculata ...

Decizie de revizuire primita la 04.12,2024,, pensia recalculata din 01.09.2024, in luna ianuarie am primit pensia veche si nici diferenta pe 4 luni , Oare cand primesc ?
Trebuie sa fac cerere ? Cu respect.
Cel mai recent răspuns: ili47 , utilizator 17:40, 11 Februarie 2025
Nu este aprobat bugetul ASS pe anul 2025. Veti primi diferenta de bani dupa aprobarea bugetului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cereti relatii/informatii de la casa locala despre data punerii in plata a deciziei de recalculare.Daca nu va lamuresc, cereti ajutorul/implicarea CNPP: petitii.sesizari@cnpp.ro
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2025
Carp Mircea, utilizator
Am primit pensia recalculata + diferenta pe 5 luni ,
multumesc pt raspunsurile Dvs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie DanaTanasescu DanaTanasescu Buna ziua, In luna aprilie 2016 am depus solicitare de recalculare a pensie atasand toate documentele necesare si doveditoare. Nici pana in prezent (07 ... (vezi toată discuția)
Pensie majorata silvia159 silvia159 Buna ziua In urma unui proces cu Casa de Pensii, castigat de mine in Tribunal si respins in apel in favoarea mea in luna februarie, constat ca nu primesc inca ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei din urmă random1 random1 Bună seara Mama a ieșit la pensie anticipată în data de 1-12-2009. Începând cu data de 7-07-2011 a suspendat pensia anticipată și a reînceput ... (vezi toată discuția)