avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizie de revizuire primita la 04.12,2024,, pensia ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizie de revizuire primita la 04.12,2024,, pensia recalculata ...

Decizie de revizuire primita la 04.12,2024,, pensia recalculata din 01.09.2024, in luna ianuarie am primit pensia veche si nici diferenta pe 4 luni , Oare cand primesc ?
Trebuie sa fac cerere ? Cu respect.

Alte discuții în legătură

Plata pensiei recalculate si a diferentelor mari2011 mari2011 am trimis acte pentru recalcularea pensiei pe 8 luni lucrate dupa stabilirea pensiei, am primit se decizia pe data de 16 mai , dar pe ultimul cupon de pensie ... (vezi toată discuția)
Eu tot n-am inteles ce trebuie sa faci pentru a primi recalcularea ... lidia01 lidia01 Eu tot n-am inteles ce trebuie sa faci pentru a primi recalcularea conform veniturilor suplimentare realizate pana la 01.04.2001 si care n-au fost luate in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intampinam o problema destul de grava, casa de pensii ... iasi75 iasi75 Buna ziua, intampinam o problema destul de grava, casa de pensii ne-a trimis deciziile de recalculare din decembrie, dar...banii din urma din septembrie oct, ... (vezi toată discuția)