avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizie de revizuire primita la 04.12,2024,, pensia ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizie de revizuire primita la 04.12,2024,, pensia recalculata ...

Decizie de revizuire primita la 04.12,2024,, pensia recalculata din 01.09.2024, in luna ianuarie am primit pensia veche si nici diferenta pe 4 luni , Oare cand primesc ?
Trebuie sa fac cerere ? Cu respect.
Cel mai recent răspuns: ili47 , utilizator 17:40, 11 Februarie 2025
Nu este aprobat bugetul ASS pe anul 2025. Veti primi diferenta de bani dupa aprobarea bugetului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cereti relatii/informatii de la casa locala despre data punerii in plata a deciziei de recalculare.Daca nu va lamuresc, cereti ajutorul/implicarea CNPP: petitii.sesizari@cnpp.ro
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2025
Carp Mircea, utilizator
Am primit pensia recalculata + diferenta pe 5 luni ,
multumesc pt raspunsurile Dvs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Petitie fara raspuns acum 5 luni am trimis prin e-mail o sesizare la casa de pensii ... Bibi020844 Bibi020844 Acum 5 luni am trimis prin e-mail o sesizare la casa de pensii Brasov deoarece nu am primit decizia de recalculare a pensiei. Neprimind nici un raspuns, acum 2 ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie DanaTanasescu DanaTanasescu Buna ziua, In luna aprilie 2016 am depus solicitare de recalculare a pensie atasand toate documentele necesare si doveditoare. Nici pana in prezent (07 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in data de 06.08.2013,am depus la casa de pensii a ... Bunicul51 Bunicul51 Buna ziua, In data de 06.08.2013,am depus la Casa de Pensii a sectorului 4,Cererea de inscriere la pensie la limita de varsta . Mi-a fost calculata ... (vezi toată discuția)