avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Sunt pensionar militar. As dori sa știu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Sunt pensionar militar. As dori sa știu dacă în ...

Bună ziua. Sunt pensionar militar. As dori sa știu dacă în septembrie va trece de ccr legea interzicerii cumul pensie salariu la stat, noi, pensionarii militari nu vom mai putea lucra la stat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:11, 1 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
mai intai sa vedem decizia CCR ..ar fi prematur sa ne pronuntam acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul pensie - salariu iancu marin iancu marin Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti interpretarea Dvs. privind art . 118 (cumul)/ Lg.236/2010 si art.55, avand in vedere : - sunt pensionar militar si eu am ... (vezi toată discuția)
Pensiile militare pot fi micsorate pana la disparitie? mitica43 mitica43 Sunt curios daca am inteles bine. 1. Conform Deciziei CCR nr 20/2000 pensionarii magistrati sunt egali cu pensionarii militari. Ulterior CCR a demonstrat ca ... (vezi toată discuția)
Buna seara.as dori sa stiu daca pot cumula pensia de serviciu ... OanaLora OanaLora Buna seara.As dori sa stiu daca pot cumula pensia de serviciu anticipat partiala cu salariu la privat. Stiu ca legea 119/2010 spune ca pensiile de serviciu ... (vezi toată discuția)