avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sora mea a primit o vizita pentru inspectie/control ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sora mea a primit o vizita pentru inspectie/control agent DSP ...

Sora mea a primit o vizita pentru inspectie/control agent DSP la domiciliul ei in urma unei reclamatii de la un vecin.

Agentul nu s-a legitimat, nu a vrut sa ofere informatii despre reclamatie si reclamant.

As dori sa stiu care este procedura atunci cand vine un agent DSP la domiciliu si pe baza a carui document se poate intra in domiciliu.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fara legitimatie, nici nu as fi discutat cu el.
Nici vorba de intrat in domiciliu...

Aceasta a primit o foaie de invitatie deoarece nu a permis accesul lor in domiciliu.

Imi puteti spune care ar fi procedura ca acestia sa aiba drept legal sa intre in domiciliu si de asemenea cum ar trebui sa se comporte in cazul unei vizite (Ce documente sa aiba agentul, ce proceduri trebuie sa urmeze)?
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Agentul trebuie sa detina legitimatie de serviciu si delegatie.
Poate intra in casa numai cu acceptul proprietarului sau daca este insotit de un organ judiciar/ politist sau detine o hotarare judecatoreasca definitiva.
Daca a primit o invitatie la sediul DSP ar trebui sa se prezinte.
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar dvs., cel care va interesati de situatia sorei, cand ati trecut ultima data pe la dansa?
Considerati ca vecinul care a reclamat are vre-un sambure de adevar?
Nu vreti sa stiti ce avem noi in bloc, Adica tre' sa vina DSP-ul si mama DSP-ului cu o echioa de la Salubris sa faca ordine.
Asadar, nu va suparati, treceti pe la sora dvs. verificati, chemati DSP-ul, asa cum ati fost sfatuit (legitimatie si delegatie de serviciu) si ati rezolvat treaba.
Merg acolo in fiecare saptamana. Are 4 catei si 4 pisici, au mai avut probleme cu vecini cand stateam si eu acolo. Totul este in regula la domiciliu (Lucru constatat in urma unei vizite cu medicul veterina+reprezentant de la politia animalelor), reclamatia este facuta din cauza unor neintelegeri vechi intre familia mea si vecini.

Multumesc pentru raspuns, situatia este ca si rezolvata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecina "terorizata" de cateii mei ContSters24933 ContSters24933 Buna seara, incep prin a ruga moderatorii forumului sa mute acest post in cazul in care nu l-am deschis unde trebuie... Problema mea: vecina mea, care ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac? Mirela_I Mirela_I Locuiesc la parterul unui bloc si in fiecare zi ma trezesc in fata usi cu urina de caine.Am vorbit cu vecinii care au caine dar fara un rezultat pozitiv,am ... (vezi toată discuția)
Invitatie sectia de politie lara1986 lara1986 Buna ziua, in cursul zilei de astazi cand am ajuns acasa am gasit o foaie alba mica prinsa in usa in ea scrie , Va facem cunoscut faptul ca sunteti ... (vezi toată discuția)