gi-jane2
Moderator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Ce legatura are faptul ca nu l-ati folosit cu abonamentul ? Aveti abonament, trebuie platit, e problema dvs ca nu l-ati folosit. Trebuia inchis dupa perioada contractuala.
Daca nu platiti, va dau in judecata si daca vor castiga veti plati in plus si cheltuieli de judecata si de executare.
Etsy123
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Ati făcut o mare greseala sa nu încheiați socotelile cu ei la timp dar și din partea lor este un mare abuz si nu știu când se v-a termina odată cu abuzurile furnizorilor de orice fel asupra consumatorilor din România . Normal după primele luni de neplata , poate chiar mai putin , ei opresc practic furnizarea serviciilor respective pana la plata restantei și este total fără sens sa aibă pretenția sa fie plătiți pentru ani în urma pentru niște servicii inexistente de care oricum nu se mai putea beneficia . Toți operatorii folosesc aceasta practica care este o mare lacuna în legislația tarii la fel ca multe altele și poate pe aceasta baza ati avea șanse sa câștigați în instanță dar nu este ceva sigur . Ar mai fi posibilitatea prescrierii datoriei , nu ar fi rău sa mergeți la un avocat pentru o consultanta , va poate fi de mare ajutor .
Vodafone deplorabil
nea30
buna ziua.am o mare problema.sunt abonat vodafone de 2 ani de zile.in septembrie am mai facut un abonament.zilele trecute urma sa mi se inchida primul ... (vezi toată discuția)