Buna ziua,
Eu vreau sa vind un apartament prin agentie imobiliara. Ei au gasit cumparator, ne-am inteles la pret, insa in momentul cind am cerut contractul, am avut surpriza ca apare in contract cumparatoare si o persoana cu drept de abitatie. Nu a fost vorba de asa ceva in negocieri. Mi se pare suspect asa un contract, dreptul de abitatie il priveste pe cumparator, nu pe mine care vind apartamentul.
In plus, nu exista nici o clauza care sa anuleze contractul daca nu primesc banii integral, ramine persoana sa locuiasca in apartament si ramin si fara bani?
nu e nimic suspect, o persoana cumpara nuda proprietate si o persoana va avea drept de folosinta, care e treaba dvs? pe dvs va intereseaza sa va luati banii pe casa.
contractul de vanzare il semnati la notar, dvs ce contract ati smenat ? contract de ce?
Da am verificat. Insa exista o clauza in care eu trebuie sa declar ca am primit integral banii. Or, se semneaza mai intii si dupa aceea se face ordinul de plata de catre cumparatoare. Nu cred ca ar trebui formulat asa, pentru ca nu exista nici o clauza in care se anuleaza tranzactia daca nu am primit banii.
Contract
Razvana95
Bună ziua ! Aș avea nevoie de puțin ajutor în legătura cu o problemă, mai exact o lămurire . În 2002 mama mea a făcut un contract de ... (vezi toată discuția)