avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amenzi I S C.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amenzi I S C.

Buna ziua !
In urma depunerii actelor , pt a intra in legalitate a unei case construite fara autorizatie , am primit amenda .
Casa a fost construita acum 5 ani (2017) , si din cate stiu daca au trecut 3 ani sunt scutita de amenda ( prescrisa )
Cum pot contesta amenda si cat ar fi cheltuielile ?
Va multumesc pentru raspunsuri
Cum pot contesta amenda
Cel mai recent răspuns: tudosemihaela , utilizator 16:27, 2 August 2023
amenda ati primit-o acum, nu acum 3 ani. Ea se va prescrie peste alti 3 ani.
Ultima modificare: Miercuri, 2 August 2023
adriandimitriu, utilizator
Fapta a fost savarsita acum 6 ani !

adriandimitriu a scris:

Constatarea faptei s-a produs la depunerea de dvs a documentatiei. Dar e dreptul dvs de a contesta amenda. Acest lucru se face in instanta. Va trebuie un avocat.
Ultima modificare: Miercuri, 2 August 2023
adriandimitriu, utilizator
Multumesc !

adriandimitriu a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare in legalitate autorizatie construire ion_raluca ion_raluca Buna ziua, am avut o casa batraneasca pe care am demolat-o si in locul ei am construit alta in mai putin de 6 luni fara a obtine autorizatie de construire. ... (vezi toată discuția)
Casa fara autorizatie de constructie adm_catalin adm_catalin Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: tatal meu a construit casa (a extins cu cateva camere) in care locuiesc prin anul 2000, dar fara autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Prescrierea dreptului de a aplica contraventia amelyah amelyah Buna seara! Am construit o locuinta acum vreo 10 ani fara autorizatie de construire... Acum cateva luni am primit amenda pentru ca nu am autorizatie la ... (vezi toată discuția)