avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa ies din acționariatul unei firme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa ies din acționariatul unei firme

Sint actionar 50%, intr-o firma de vreo 3 ani, de vreun an nu mai stiu nimic ce sa intimplat , celalalt actionar e plecat din tara eu nu stiu unde e contabilitatea firmei dar ceea ce as vrea e doar sa ies din acest actionariat fara nici o pretentie . Cam care ar fi pasii de urmat ?
Ultima modificare: Miercuri, 2 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:23, 2 August 2023
modificarea structurii actionariatului se face prin hotararea adunarii generale. In contractul de societate/ statut trebuie sa scrie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc raspunsuri urgente va multumesc ionutcostin_2005 ionutcostin_2005 In primul rand vreau sa va salut si sa va multumesc celora care ma veti ajuta sa rezolv problema mea. Sa va spun espre ce e vorba in octombrie 2008 m-am ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de o cesiune de actiuni Instantlife Instantlife Buna ziua, Avem o societate inchisa pe actiuni, cu actiuni nominative in forma dematerializata. Un actionar minoritar isi vinde pachetul de actiuni (sa ... (vezi toată discuția)
Lamurire contractuala vioricaiulia vioricaiulia Daca inchei un contract de mandat de exclusivitate, pentru vinzarea unor active, ale unei societati comerciale, doar cu unul dintre actionari, societatea ... (vezi toată discuția)